Svet očami študenta

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Takzvané hity

Pesničky, ktoré sa hrajú, lebo sú dobré, asi naozaj dobré sú.. Ale dokedy?

    Sakra... Kým vieš snívať. To je song! Vlastne, bol song! Poznám iba veľmi málo ľudí, ktorým táto "hymna" ešte nelezie na nervy. Práve ju počúvam.. Ide mi tu rádio. No nezvládam to a asi to preladím......................

    Tak a som späť. Pamätám si, ako na jednej nemenovanej televíznej interaktívnej hudobnej stanici chodila stále jedna pesnička. E-Type - Life. To bol skutočne hit. Hrala od rána do večera. Občas sa také piesne nájdu. A všetci ich zbožňujú. Určitý čas.

    No potom, keď to nadšenie opadne a ľuďom začne liezť pomaly aj ušami a očami, nikto si nedovolí povedať pravdu nahlas.. "Veď to je taký hit! Je to úžasná pesnička! To si nemôžeme dovoliť!" Ale prečo vlastne. Veď môže byť dobrá, kým je dobrá. Až prestane byť dobrá, tak ju určite v priebehu dvoch-troch týždňov vystrieda iná. A dokonca sú aj také, ktoré sa neopočúvajú. TO sú skutočné hity!

    Všetci by sme mali hovoriť naozaj nahlas. Mali by sme povedať, čo si skutočne myslíme. A nielen, čo sa "hitov" týka. Úplne o všetkom. Pretože komunikácia / dialóg, to je základ. Vlastne presnejšie úprimný dialóg. A táto téma je toho dobrým príkladom..

Nezabúdajte:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMMUNICATION

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Musica | stály odkaz

Komentáre

  1. dnes
    uz nikto nepise hity, na ktore nikto nezabudne.

    Dnes uz nikto nie je uprimny, pretoze by to niekoho ineho nahnevalo, ranilo a ostal by urazeny.
    Alebo by dotycny prisiel o peniaze...
    publikované: 11.03.2005 20:06:13 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014