Svet očami študenta

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nemožné sa stalo skutočnosťou..

Ktosi by si povedal, že také niečo sa predsa nemôže stať. Teda aspoň ja som si to donedávna myslel.. No vidím, že som sa mýlil!
Na začiatok by som mal asi povedať, že to nie je tak, ako to vyzera.. Ja naozaj mám aj dôležitejšie problémy a hodnotnejšie názory.. Ale keď ja za to nemôžem, že mám čas písať iba vtedy, keď mám problémy s láskou. Možno preto, lebo vtedy sa nedokážem na nič sústrediť. Musím myslieť iba na to jediné a musím to zo seba dostat. No a ja som taký zvláštny, že mi viac pomôže, keď sa vypíšem, ako keď sa vyrozprávam. Mám úžasného kamoša a úžasnú kamošku, ale aj tak mi bude lepšie, až keď to všetko napíšem. tak som tu. Ale k veci.. Ako je možné, aby človek miloval dve osoby naraz. Nie, akože ľúbim ocka, mamku, sestričku a kamaráta. Naozaj milovať dve osoby tak, ako by mal človek ľúbiť iba jednu. Mám krásny, skoro dva roky trvajúci vzťah, s úžasným človekom. Všetko by bolo fajn, keby som nebol v posledných dňoch s niekym, s kým som sa kedysi po vyše dvoch rokoch rozišiel. A akosi sa vo mne zobudili pôvodné city. Keď sme sa rozchádzali, tak sme na to mali dôvody. Ale tie dôvody pominuli a mne je s ňou skutočne neskutočne dobre. Keď som s jednou, nechcem o druhej ani počuť. No potom som s druhou a tá prvá mi je úplne ukradnutá. A nemôžem, to poriešiť tak, aby boli všetci spokojní. Keby som aspoň vedel, že tá "bývalá" o mňa nestojí, alebo, keby som aspoň netušil, že o mňa stojí.. Bolo by to jednoduhšie. Ale ja viem, že ma ešte vždy ľúbi. Som z toho úplne vyvedený z miery a netuším, čo je správne. Akosi sa moje vnútro nedokáže rozhodnúť. Obe riešenia majú svoje pros and cons. Netuším, však, ktoré sú závažnejšie. Viem, že to za mňa nikto neporieši, no aspoň by mi mohol niekto ukázať tú takzvanú skrytú pravdu.. No toho sa asi nedočkám. Už mám toho plné zuby! Ani toto mi teraz, bohužiaľ, nepomáha. Takže asi to nechám tak a budem čakať, kedy sa čosi vo mne rozhodne, čo bude najsprávnejšie.. Tak odchádzam.. Szia l8er...

Srdcové záležitosti | stály odkaz

Komentáre

  1. as zo like
    braxo k tomu je tazke nieco povedat.....asi by som ti mal povedat urob toto alebo urob toto, trochu ti ´to zjednodusit..ale rozhodnut sa musis sam lebo len ty jeden poznas svoje vnutro a svoje pocity. Ako-kolvek sa rozhodnes verim ze vies preco a ze to bude to spravne rozhodnutie.
    Ja ti kedzkolvek vdacne poradim how a´pomozem a teraz sa idem venovat braxovi Lacikemu:-))
    publikované: 26.04.2005 00:15:14 | autor: mimo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Hmm...
    Náhodou som sa tu ocitla a bola som dosť prekvapená. No od teba sa zrejme dá očakávať všetko. Aj keď som si myslela, že viac prekvapení sa od teba nedočkám po tom, čo si ma z ničoho nič nechal. Ako vidím, minimálne mesiac si už o tom uvažoval. Škoda, že som o tom nevedela ja. Asi si dobrý herec. Alebo som ja bola taká zabraná školou? To je už irelevantné...Myslela som, že mám slabšiu povahu, ale ja som v podstate dosť tvrdá a odolná. Z toho šoku, čo si mi spôsobil hneď po tom, čo som zmaturovala, som sa spamätala, aj na moje počudovanie, veľmi rýchlo. V súčasnosti je to už všetko za mnou a zabudnuté. V podstate ani neviem prečo si sa na mňa vykašľal práve vtedy, keď pár dní predtým sme si robili plány na leto. Nikdy som od teba nedostala vysvetlenie a myslím, že som ho ani nepotrebovala. Len škoda, že som sa o tom, že si ma nechal dozvedela od Miša. Fakt zbabelé... Ani neviem, prečo sa obťažujem tým, že ti tu niečo píšem. Možno to ani nikdy nebudeš čítať, ale nemôžem odolať. Jediná vec, ktorá ma fakt zaujíma je, či si doma povedal ako sa to medzi nami skončilo. A strašne ma mrzí, že som nemala možnosť sa s nimi rozlúčiť. Za tú dobu som si celú tvoju rodinu obľúbila a snáď aj oni mňa. Náš prvý a myslím, že aj posledný kontakt (nerátam sms na narodky)...Prajem ti krásny a plnohodnotný život bez pokrytectva a aby si neprehliadol tú pravú, keď bude okolo teba prechádzať...
    publikované: 31.08.2005 18:55:15 | autor: Tvoja bývalá (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014